کد خبر: 674

تاریخ انتشار: ۲۵/۱۰/۱۴۰۲

-- ساعت انتشار: ۸:۰۲ ب.ظ

پیگیری جدی برای واگذاری قراردادهای جدید صنعت نفت به لوله‌سازی اهواز مطابق با قوانین مجلس

تلاش و مدیریتی که در شرکت صورت می‌گیرد عزم ما را هم در حمایت از لوله‌سازی اهواز جدی‌تر کرد.

به گزارش پایگاه خبری حکمرانی خوب؛ نماینده مردم اهواز و عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه لوله‌سازی اهواز یک شرکت صنعتی پولساز است، گفت: پیگیری جدی برای واگذاری قراردادهای جدید صنعت نفت به شرکت های با سابقه مانند لوله‌سازی اهواز مطابق با قوانین مجلس در حال انجام است.
مجتبی یوسفی در بازدید از غرفه شرکت لوله‌سازی اهواز در چهاردمین نمایشگاه تخصصی ساخت تجهیزات صنعت نفت خوزستان، در گفت و گو با ایسنا درباره تحولات اخیر در این شرکت و افق آینده تولید و افزایش محصولات با هدف صادرات اظهار کرد: شرکت لوله‌سازی اهواز با حدود بیش از ۵۴ سال قدمت، یکی از افتخارات صنعت نفت و لوله‌سازی نه تنها در کشور بلکه در خاورمیانه بوده است که به دلیل عدم توجه در سال‌های گذشته و ادوار مختلف، افزون بر یک دهه قبل واگذار شد.
وی با بیان اینکه لوله‌سازی اهواز یک شرکت صنعتی پولساز است، افزود: لوله‌سازی اهواز توان بالایی در تولید لوله‌ها بویژه لوله‌های جریانی برای خطوط انتقال و مرتبط با صنایع نفت و گاز دارد.
یوسفی با انتقاد از عدم دقت در واگذاری شرکت‌هایی چون لوله‌سازی اهواز گفت: برخی امروز باید پاسخگو باشند که چرا داشته‌های استان مانند لوله‌سازی اهواز، گروه ملی فولاد، شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی و نیشکر هفت تپه را بدون دقت واگذار کردند. حتی بعدها می‌خواستند شرکت ملی حفاری ایران را هم واگذار کنند که ما اجازه این کار را ندادیم.
وی عنوان کرد: بسیاری از شرکت‌ها مانند فولاد کاویان، نورد لوله و لوله‌سازی خوزستان به دلیل عدم دقت مقامات ملی و استانی، از نمایندگان مجلس گرفته تا مسئولان دچار بحران‌های جدی شدند.
این نماینده مجلس گفت: از مدیرانی که دوباره شرکت لوله‌سازی اهواز را به چرخه تولید بازگرداندند تشکر می‌کنم؛ مدیریت جدید تلاش کرد مجددا این شرکت به چرخه تولید و رونق بازگردد.
وی گفت: لوله‌سازی اهواز مانند یک شرکت تولید لوله یا اتصالات خانگی نیست که بتواند برای خود بازاری ایجاد کند. تولیدات شرکتی مانند لوله‌سازی اهواز به تولید صنعتی بر می‌گردد؛ صنعتی که باید راه بیفتد تا تولید صنعتی هم رونق یابد.
نماینده مردم اهواز با اشاره به پیگیری‌های نمایندگان جهت استفاده از ظرفیت داخلی و جلوگیری از واردات محصولاتی که در داخل تولید می‌شود، اظهار کرد: با رانت و پورسانت دلاری در گذشته و در قراردادهایی، لوله‌ای که امکان تولید آن در لوله‌سازی اهواز و دیگر شرکت‌های داخلی بود را از شرکت‌های خارجی دست دوم خریداری می‌کردند که از این جهت اقدامات شروع شده است و ما هم تلاش خود را می‌کنیم.
وی گفت: با پیگیری‌هایی که صورت گرفت شرکت لوله‌سازی اهواز توان تولید محصولات جدید موردنیاز صنعت نفت مانند لوله بدون درز (درون چاهی) که برای فشار بالای نفت و گاز استفاده می‌شوند را پیدا کرده و ما پیگیری‌های خود را در سطح وزارت نفت هم انجام دادیم.
یوسفی در خصوص نشستی با حضور معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران و مدیرعامل شرکت لوله سازی اهواز در زمینه واگذاری قراردادهای جدید صنعت نفت به شرکت‌های بومی با سابقه مانند لوله‌سازی اهواز مطابق با قوانین مجلس اشاره کرد و گفت: تا حصول نتیجه، این مساله را دنبال می‌کنیم که معیشت پرسنل شرکت به مخاطره نیفتد. این موضوع، ادامه پروژه گوره به جاسک است که مجددا فعال شده است.
وی از پروژه گوره به جاسک به عنوان تجربه‌ای موفق یاد کرد و با اشاره به تشکیل کنسرسیومی در این زمینه با شرکت‌های لوله‌سازی، گروه ملی فولاد و اکسین، از تلاش مدیران، کارکنان و کارگران شرکت لوله‌سازی اهواز برای بازگشت رونق به این شرکت تشکر و بر توجه بیش از پیش به معیشت پرسنل تاکید کرد.
عضو هیات رئیسه مجلس گفت: تلاش و مدیریتی که در شرکت صورت می‌گیرد عزم ما را هم در حمایت از لوله‌سازی اهواز جدی‌تر کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار خوزستان

کاریکاتور

مجوز ها